Bedrijfsreceptie

U zoekt een locatie voor uw bedrijfsreceptie? Misschien een jubilaris die u in het zonnetje wilt zetten?

12,5 jaar, 25 jaar of 40 jaar in dienst? Heeft u een jubilaris in het bedrijf? Dit mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Bij de Houbereij viert de jubilaris deze bijzondere mijlpaal met collega’s, familie en vrienden. U vult de jubileum receptie geheel naar eigen wens in.

Voor iedere jubileum receptie de perfecte feestzaal

Iedere jubileum receptie is anders. Misschien zijn er binnen het bedrijf meerdere jubilarissen en mag dit groots gevierd worden? Dit vraagt om een andere invulling dan een jubileum voor één persoon. Voor een informele borrel is ons bruin Cafe de ideale ruimte, voor een aangeklede receptie ontvangt u de gasten in onze grote of kleine zaal. Is er ook een feest verbonden aan de jubileum receptie dan biedt Party Restaurant de Houbereij ruimte aan zo’n 250 gasten.

Uw jubileum receptie geheel verzorgd

De gasten verwennen met een hapje en een drankje, hier zijn volop mogelijkheden voor. Ons team staat klaar voor u en uw gasten en laat het u aan niets ontbreken. De drank uitserveren of juist zelf halen bij de bar, het is aan u. Onze professionele koks zorgen voor de culinaire invulling en dit kan zo uitgebreid als u zelf wilt.

Mogelijkheden zijn onder andere:

  • Amuses
  • Borrelhapjes
  • Een warm en/of koud buffet
  • Walking dinner

Wij bekijken graag samen met u wat het beste past bij uw jubileum receptie, zodat het een onvergetelijk moment wordt.

Personeelsfeest

Het personeel kijkt er al tijden naar uit: hét personeelsfeest. Wordt het een themafeest, een knalfeest met dj of een bedrijfsuitjemet verschillende activiteiten? PArty restaurant de Houbereij in Panningen helpt graag mee met de invulling van deze dag of avond. Onze feestlocatie is geschikt voor personeelsfeesten van 50 tot 300 personen.

Een personeelsfeest op maat

Ieder personeelsfeest vraagt om een eigen invulling. Bij veel bedrijven is het een jaarlijks terugkerende gebeurtenis die daarom ieder jaar anders mag zijn. Onze verschillende feestzalen en ruimtes bieden volop mogelijkheden. Zo kunnen deze allemaal tegelijk ingezet worden voor bijvoorbeeld één thema. Een andere mogelijkheid is om de Houbereij te gebruiken voor het feest waarbij uiteraard de voetjes van de vloer mogen en het Bruin Cafe om een drankje te doen aan de bar en een praatje te maken met elkaar. Dit is geheel naar wens in te vullen. Samen met ons team zorgen wij ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.

Laat u verrassen op culinair gebied:

  • Diners
  • Walking dinners
  • Live-cooking
  • Warm en koud buffet
  • BBQ
  • Culinair entertainment

 Uw personeelsfeest net even anders

Er zijn talloze mogelijkheden voor uw personeelsfeest om net dat beetje extra’s te doen. Wij hebben een aantal feestarrangementen samengesteld die u compleet kunt bestellen, inclusief uitnodigingentraject, inrichting, aankleding, entertainment en heerlijk eten en drinken. Deze themafeesten met verrassend entertainment zorgen ervoor dat uw gasten van begin tot eind geamuseerd zijn.

We maken graag een afspraak, zodat u onze feestlocatie kunt bekijken en uw wensen met ons kunt doornemen.

 

Het nuttige en het aangename combineren? Full-service vergaderen bij Party Restaurant de Houbereij, de locatie bij uitstek voor het organiseren van informatieavonden, ledenvergaderingen, bedrijfspresentaties of bijvoorbeeld een management vergadering vanaf 10 tot 250 personen. We beschikken over 3 ruimtes met optimale klimaatbeheersing, alle denkbare audio-visuele apparatuur zoals laptop, beamer, projectiescherm, draadloze handheld en dasspeld microfoons, bekabelde microfoons en een perfecte geluidsinstallatie om uw vergadering of training tot een succes te brengen. We beschikken over ruime parkeergelegenheid direct aan het pand, zijn centraal gelegen en kunne uw gasten genieten van gratis snelle WiFi.

Party Restaurant de Houbereij

Kerkstraat 68
5981 CH Panningen
077 - 3071439
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JSN Artista is designed by JoomlaShine.com