Jubileum huwelijk

12,5, 25, 40, 50 of zelfs 60 jaar getrouwd. Ieder jubileum huwelijk is een gelegenheid om de dag van uw leven te herbeleven. Bij de Houbereij in Panningen viert u deze bijzondere dag samen met familie en vrienden en vult u deze geheel naar wens in.

Jubileum huwelijk vieren

Een zilveren of gouden bruiloft is een mooie gelegenheid om een feest te geven en dit mag uitgebreid gevierd worden. Geniet samen met uw daggasten van koffie met gebak in één van onze feestzalen. De (klein)kinderen spelen in de speeltuin terwijl de andere gasten u feliciteren tijdens de receptie. Het diner in de vorm van een buffet, diner of walking dinner geeft u de gelegenheid om de tijd te nemen voor uw gasten en te genieten van de culinaire invulling. Bent u nog niet uitgefeest dan sluit u de dag af met een knalfeest waarbij uitgebreid gedanst wordt. Natuurlijk is dit ook allemaal mogelijk bij 5 jaar, de houten bruiloft of 12,5 jaar, de koperen bruiloft. Wilt u het liever iets minder groots aanpakken dan kiest u voor enkel een diner of feest.

Verschillende feestzalen en volop mogelijkheden

Het team van Party restaurant de Houbereij staat klaar om van uw huwelijksjubileum een onvergetelijk moment te maken. Net als uw trouwdag wordt dit weer een prachtige mijlpaal. Wij beschikken over verschillende feestzalen en ruimtes waardoor we flexibel kunnen inspelen op uw wensen. Wanneer één zaal niet genoeg ruimte biedt voor uw feest, maken wij een combinatie van meerdere ruimtes. Niks is voor ons te gek, ook niet op het gebied van de culinaire invulling. Met onze ruime keuken en professionele koks bieden wij volop mogelijkheden en houden we uiteraard rekening met eventuele allergieën. Op ons eigen parkeerterrein kunt u ruim parkeren en wordt er besloten om de auto te laten staan, dan bellen wij graag een taxi.

Trouwen

Op de mooiste dag van jullie leven moet alles zo lopen zoals jullie in gedachten hebben. Trouwen bij Party Restaurant de Houbereij in Panningen is na de ceremonie tot aan knalfeest op en top genieten en totaal ontzorgd zijn. Onze feestlocatie heeft door de ruime keuze in zalen diverse mogelijkheden om jullie bruiloft geheel naar jullie wensen in te vullen.

Jullie trouwdag geheel verzorgd

Met de zon op hun hoofd kussen bruid en bruidegom elkaar, nadat de ambtenaar de beroemde woorden heeft uitgesproken. Bij ontvangst snijdt de bruidegom als eerste het mes in de bruidstaart en geeft de eerste hap aan zijn kersverse vrouw. Samen met de gasten klinken zij de glazen op hun huwelijk. De daggasten verplaatsen zich vervolgens naar de sfeervolle kleine zaal waar onze koks zich van hun beste kant laten zien. Het huwelijksfeest gaat tot in de laatste uurtjes door in de Houbereij waar de band ervoor zorgt dat niemand kan blijven stil staan. Is dit de invulling van jullie dag? Of toch helemaal iets anders? We bekijken graag samen met jullie wat jullie wensen zijn.

Een onvergetelijke dag

Niks is te gek voor ons, we geven alles voor een onvergetelijke dag. De Houbereij is geschikt voor huwelijksfeesten van 30 tot 250 personen. De verschillende zalen, ruime keuken en ons enthousiaste team zorgen voor een ultieme beleving voor jullie en jullie gasten. Tijdens het kennismakingsgesprek laten we graag alle mogelijkheden zien voor jullie trouwen en kunnen jullie alvast de sfeer proeven.

Bereikt u een bijzondere leeftijd die uitgebreid gevierd mag worden of pakt u het liever iets kleiner en intiemer aan? Wij beschikken over verschillende feestzalen voor grote en kleine gezelschappen. Misschien heeft u een brunch buffet in gedachten met zowel warme als koude huisgemaakte gerechten? We bieden een diversiteit aan keuzemogelijkheden aan buffetten en diners.

 

Party Restaurant de Houbereij

Kerkstraat 68
5981 CH Panningen
077 - 3071439
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JSN Artista is designed by JoomlaShine.com