Koffietafel

Party-Restaurant De Houbereij biedt een gastvrij onthaal in een van onze twee zalen voor het houden van een koffietafel, dienst of een eigen invulling van uw afscheid.

Onze grote zaal biedt plaats aan maximaal 140 zittende gasten waarbij alle tafels zijn ingedekt. Onze kleine zaal biedt plaats aan maximaal 60 zittende gasten. Beide zalen zijn gescheiden door een schuifwand en kunnen ook gelijktijdig gebruikt worden. Er kan ook gecombineerd worden met zit en sta plaatsen, bijvoorbeeld bij een dienst waarbij de grote zaal plaats biedt aan 100 zittende gasten en 150 staande gasten. Eventueel kunt u aansluitend in onze kleine of grote zaal terecht voor het nuttigen van een koffietafel.

Vers gesneden kaas en maar liefst 7 soorten vleeswaren behoren tot het assortiment alsmede de echte roomboter, en natuurlijk de verse broodjes van onze huisbakker. Koffie en diverse soorten thee worden onbeperkt geserveerd en natuurlijk is er voor de kinderen chocomel, fristi, jus, melk, appelsap, huisgemaakte jam uit eigen tuin en verschillende soorten hagelslag aanwezig. Heeft u een speciale wens betreffende uw koffietafel, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al onze mogelijkheden.

 

Afscheidsdienst

Een afscheid op een andere manier? Hiervoor bieden wij de oplossing. Onze zalen zijn bij uitstek geschikt voor het houden van een afscheidsdienst bij een begrafenis. Door onze ruime ervaring op dit gebied en nauwe samenwerking met de begrafenisondernemer zorgen we dat uw dienst tot in de puntjes wordt verzorgd. Ruime parkeergelegenheid, een centrale ligging, goede geluidsisolatie en onze ervaring en gedrevenheid dragen hier aan bij.
 
De zaalhuur prijs is inclusief gebruik van alle audio-visuele apparatuur zoals laptop met powerpoint, geluidsinstallatie met draadloze handheld- of dasspeld microfoon, Wi-Fi en beamer. Uiteraard zal alles vlekkeloos door ons bediend worden.
Ook bieden we de mogelijkheid uw dienst in HD kwaliteit statisch of dynamisch te filmen. Zo kunt u uw dienst op een later tijdstip nogmaals terug zien. Hier vragen we een vergoeding van € 75,00 euro voor. U ontvangt de opname op een USB stick

Heeft u speciale wensen betreffende uw koffietafel of dienst, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor al onze mogelijkheden.

 

Koffietafel standaard

Een selectie van verschillende verse zachte broodjes (o.a. tarwe en witte puntbroodjes, tarwe en witte sesambroodjes, tarwe en witte maanzaadbroodjes, mueslibollen, kadetten, briochebroodjes, rozijnenbollen, vitasonbroodjes, zonnepitbroodjes, rozijnenbrood, suikerbrood, donker Pandabrood

Een selectie van 7 verschillende vleessoorten (oa. huisgemaakte rosbief en carbonade, rauwe ham, gekookte slagersham, gekookte kipfilet, runderrookvlees, cervelaatworst) en jong belegen kaas.

Koffietafel met soep

Koffietafel zoals omschreven bij koffietafel 1, echter uitgebreid met vooraf een huisgemaakte krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes of een andere soep naar keuze.

Koffietafel in buffetvorm

Informeel broodjesbuffet met kop huisgemaakte krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes. Daarnaast zullen er een ruime selectie aan belegde broodjes op het buffet in mandjes gepresenteerd worden. Het informele karakter wordt versterkt doordat naast de tafels in blokvorm er ook sta tafels zijn ingedekt.
 

Koffietafel met warm vlees         

Koffietafel zoals omschreven bij koffietafel 1, echter uitgebreid met warm vlees, bijvoorbeeld een heerlijke Poulet-Houbereij (varkenspoulet met champignons, rozijnen en zilveruitjes afgemaakt met een Demi-glace saus) of huisgemaakte gehaktballetjes in tomatensaus.
 

Koffietafel met Limburgse vlaai 

Koffietafel zoals omschreven bij koffietafel 1, echter afgesloten met een heerlijk stuk Limburgse vlaai
 

Koffietafel Luxe

Koffietafel in buffetvorm met een selectie aan broodjes belegd met o.a. gerookte zalm, parmaham, brie, oude kaas, jonge kaas, rosbief, ei-salade, en tonijnsalade uitgebreid met vooraf een huisgemaakte krachtige runderbouillon met verse groenten en balletjes.

Zalen

We beschikken over 2 warm ingerichte zalen welke compleet in te richten zijn voor het houden van een koffietafel of afscheidsdienst. Er zijn diverse mogelijkheden en combinaties van stoelopstellingen mogelijk. Zo kunnen we in onze kleine zaal een gedekte koffietafel serveren voor maximaal 70 personen. Onze grote zaal biedt plaats aan 150 personen bij een gedekte koffietafel. Natuurlijk kunnen we ook 1 grote ruimte creeeren door de 2 zalen beide te gebruiken. We kunnen dan een gedekte koffietafel serveren voor 200 personen.

 

Party Restaurant de Houbereij

Kerkstraat 68
5981 CH Panningen
077 - 3071439
info@houbereij.nl

 

JSN Artista is designed by JoomlaShine.com